Marinované kuracie prsia

Marinované kuracie prsia
Marinované kuracie prsia

Kuracie mäso som marinovala podľa tohoto starého receptu. Mäsko bolo šťavnaté a mäkké. A doma všetci pýtali dupľu!

Keď kuracie mäso namarinujete správne, pripravíte vynikajúce jedlo!

Potrebujeme:

  • 1,5 kg kuracie prsia
  • 1 PL paradajkový pretlak
  • 150 ml kefír
  • 50 ml sójová omáčka
  • 1,5 ČL soľ
  • 1 PL med
  • 3 strúčiky cesnak

Postup:

1. Kuracie prsia nakrájajte na kúsky a posypte soľou. Môžete použiť aj iné mäso z kurčaťa a naporciovať ho na kúsky.

2. Na mäso nalejte kefír a mäso dôkladne premiešajte. Marinujte 40 až 50 minút.

3. Potom na panvici zohrejte olej a kuracie mäso osmažte z oboch strán 4 minúty.

4. Cesnak nasekajte nadrobno, pridajte ho do panvice s mäsom. Pod pokrievkou spolu poduste 1,5 minúty. Potom kuracie prsia zalejte sójovou omáčkou, paradajkovým pretlakom a medom.

5. Mäso premiešajte, prikryte pokrievkou a poduste na miernom ohni asi 15 minút.


Prajeme Vám dobrú chuť!

Ak sa vám recept páči, zdieľajte ho so svojimi priateľmi na Facebooku!

Zdroj: souspark.ru


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *