Zdravé low carb kalerábové hranolky pečené v rúre!

Kalerábové hranolky

Výborná príloha k mäsu, grilovanému syru, alebo ako hlavný chod s obľúbeným dipom.

Potrebujeme:

  • 3 ks kaleráb
  • 1 čajová lyžička mleté chilli
  • 1 čajová lyžička sušený cesnak
  • mleté čierne korenie
  • 2 polievkové lyžice olivový olej
  • soľ

Postup:

1․ Rúru predhrejeme na 200 °C. Plech vyložíme papierom na pečenie.

2․ Kaleráby očistite, nakrájajte na hranolky s hrúbkou asi 8 mm.

3․ Potom ich vložte do misky, posypte korením a sušeným cesnakom, nalejte olivový olej a všetko dobre premiešajte.

4․ Hranolky poukladajte v jednej vrstve na plech. Pečieme 25-30 minút do zlatohneda. Kým sú kalerábové hranolky ešte horúce, posypte ich soľou.

5. Počas pečenie ich otočte, aby boli pekne upečené z každej strany.


Prajeme Vám dobrú chuť!

Ak sa vám recept páči, zdieľajte ho na Facebooku!

Zdroj: lifehacker.ru


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *